Foto werken bij (Talentperron)
The Brandwagon-3February 08, 2024111806

Hier zijn veel mogelijkheden

Bij de gemeente Groningen werken 5.400 mensen bij 16 verschillende directies. Of je nu een baan zoekt als BOA of IT’er, stedenbouwkundige of consulent, hier zijn voldoende mogelijkheden voor jou. 

Hier kun je inhoudelijk interessant werk doen met maatschappelijke impact. We zoeken nieuwe collega’s in uiteenlopende vakgebieden, voor het bedenken en het realiseren van onze ambities, als één van de grootste, gezondste, groenste en meest dynamische gemeentes van Nederland.

The Brandwagon-40February 08, 2024114028

Hier is ruimte voor jou

Hier krijg je alle ruimte. Ruimte om jezelf te zijn, om jezelf uit te dagen en zelf invulling aan je functie te geven. We geven je vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen om je werk als professional zo goed mogelijk uit te voeren. 

We vinden het belangrijk om onze medewerkers te behouden en te laten groeien in hun loopbaan. Wie goed functioneert, kan vaak een vaste baan krijgen. We hebben vele mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen. En onze loopbaanadviseurs kunnen je begeleiden naar de volgende stap in je carrière, liefst binnen onze gemeente. 

Hier krijg je ook ruimte voor jouw ideale balans tussen werk en privé. Er zijn voldoende mogelijkheden voor parttime werken, thuis werken en verlof opnemen.

Groningen maakt het verschil. Hier is de toekomst al begonnen. Kom jij ons versterken?

Een impressie van werken bij Groningen

Bekijk de foto’s om te zien hoe divers werken bij gemeente Groningen is.

238.000+

Inwoners

5.400+

Collega's

34

Vacatures

Hier begint het. Bekijk onze nieuwe werken-bij video.