The Brandwagon-47December 07, 2023111858

Werken in dit vakgebied is een kwestie van ‘vooruitstruikelen’. Er is geen rechte lijn naar de finish, dus hebben we doorzetters nodig.

Hier zijn we trots op

IMG_7417-www.PjotrWiese.nl_-1280x1280

Warmtestad

Warmtestad Groningen betekent publieke regie op energie. Ontstaan vanuit het idee dat je goed zorgt voor datgene waar je om geeft. In Groningen laten we de warmtelevering niet over aan de markt maar doen we het zelf! Zo zijn er in de Grunobuurt, het Ebbingekwartier en Europapark bronnen voor warmte- en koudeopslag (afgekort WKO) en werken we hard aan een warmtenet voor het noordwesten van de gemeente Groningen (Zernike, Paddepoel, Vinkhuizen, Selwerd).

The Brandwagon-9December 15, 2023104545

Duurzaam Groningen

Samen maken we duurzamer leven praktisch en leuk voor onze inwoners. Dat is het motto van Duurzaam Groningen, onderdeel van de gemeente Groningen. Onze energiecoaches en adviseurs komen bij inwoners thuis en geven gratis advies op maat over kleine en grote oplossingen om de energierekening te verlagen. Heeft iemand praktische hulp nodig bij het plaatsen van energiebesparende materialen? De energieklusser van Duurzaam Groningen komt graag bij de mensen thuis om te helpen.

Verhalen

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij de gemeente Groningen? Bekijk de verhalen van onze collega’s!

Bekijk alle verhalen
vacature-alert