The-brandwagon-15May-02,-2023114912-crop
The brandwagon-16May 02_ 2023115626

Programma

Het Young Professional Programma duurt 18 maanden en bestaat uit 3 delen: 

  1. Werken bij de gemeente Groningen. Naast opdrachten van je directie krijg je samen met andere Young Professionals workshops en masterclasses over bijvoorbeeld politiek en democratie, verkiezingen en burgerparticipatie. 
  2. Persoonlijke ontwikkeling. Samen met de andere Young Professionals verken je je talent en motivatie en je krijgt onder andere trainingen in persoonlijk leiderschap, projectmatig creëren en hoe je jouw rol invult. 
  3. Vakmanschap. Je krijgt trainingen in presentatie en netwerken, maar misschien wil je je ook verdiepen of specialiseren. In dat geval zijn er in overleg vervolgopleidingen mogelijk, vanuit jouw ontwikkelwensen. 
The brandwagon-30May 02, 2023120542

Begeleiding en contract

  • Je krijgt in eerste instantie een contract voor 18 maanden bij de gemeente Groningen.    
  • Je werkt mee in projecten, voert uitdagende opdrachten uit of begint in een juniorfunctie. 
  • Je trekt samen op met andere Young Professionals, met wie je ervaringen kunt delen. 
  • Je krijgt een mentor voor de werkbegeleiding én een loopbaancoach voor je persoonlijke- en loopbaanontwikkeling. Met hen voer je regelmatig voortgangsgesprekken. 
  • Een goede – wederzijdse - beoordeling na 18 maanden? Dan volgt een vaste baan bij ons.

Noami Dijkstra startte in 2021 het Young Professional Programma. Inmiddels is zij werkzaam als junior beleidsadviseur huiselijk geweld en kindermishandeling. Lees hoe Naomi het Young Professional Programma heeft ervaren:

Young Professional: Naomi Dijkstra

 

The brandwagon-16May 02, 2023115626

Interesse?

Heb jij interesse om bij ons in dienst te komen als Young Professional? De selectieprocedure voor september 2024 loopt inmiddels al. Probeer het volgend jaar of bekijk de andere vacatures op onze site.