We maken het verschil voor inwoners gedurende hun hele levensloop

Werk voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt

Je wilt je eigen inkomen verdienen, maar soms heb je hierbij eerst ondersteuning nodig. Of misschien voel je je thuis in een beschermde werkomgeving met veel begeleiding. In beide gevallen is iederz de plek voor jou.

Iederz is het sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeente Groningen. Al meer dan 40 jaar bieden wij onze werknemers beschut werk, zowel binnen als buiten ons bedrijf. En ontwikkelen we onze medewerkers door middel van werk of praktijkleren, waarbij we kijken naar talenten en mogelijkheden. Iemand een volgende stap laten zetten, is onze uitdaging. Iedereen met een indicatie voor beschut werk of een Wajong-uitkering kan bij ons komen werken of gedetacheerd worden bij een andere werkgever. 

Zoek je werk, of wil je een ontwikkeltraject? Of zoek je juist personeel? Op de website van iederz vind je vast wat je zoekt. 

Hier zijn we trots op

pexels-andres-ayrton-6551298-scaled

Kansrijk Groningen

In het project Kansrijk Groningen krijgen mensen die uit de bijstand komen hulp om financieel onafhankelijk te worden. Samen met een buddy werken ze aan hun eigen doelen in werk en opleiding, zodat ze zelf weer de regie terugkrijgen over hun leven. Het project startte enkele jaren geleden als een proefproject in de oostelijke stadswijken (Kansrijk Oost), maar is inmiddels ook in andere stadsdelen van start gegaan. Het project is landelijk onderscheiden en dient als voorbeeld voor andere gemeenten. 

Verhalen

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij gemeente Groningen? Bekijk de verhalen van onze collega’s!

Alle verhalen
vacature-alert